opvang vluchtelingen Oekraine capelle aan den ijssel

casus: voormalig kantoorgebouw wordt opvang Oekraïners . omdat de kantoren geen eigen keuken of sanitair hebben wordt dit centraal geregeld. Op de 4de verdieping in de voormalige kantine bouwen wij keukenblokjes waar tot 350 bewoners zelfstandig kunnen koken. bewoners kunnen gratis shoppen in hetgeen wat wij aanbieden met een focus op de schijf van vijf. 70% van wat wij aanbieden is gered voedsel: product dat te rijp is om nog naar de supermarkt te brengen, of te kort op tht-datum. Het aanbod is voor 90% vegetarisch. dagelijks van 7:00-22:00 hebben wij een team medewerkers om bij te vullen, schoon te maken en onderhoud te plegen. een flink deel van het team was eerder als vrijwilliger aan de slag bij hotspot hutspot en stroomt nu binnen de organisatie door naar betaald werk, daar doen we het voor! 1 april 2024 eindigt onze klus in capelle. we hebben dus ruimte voor nieuwe opdrachten/ voedselvraagstukken. je weet ons te vinden.