voor bedrijven

ten alle eerste komen we elke week verse ingrediënten tekort: groenten, vlees en vegetarische vleesvervangers. we werken wel met een aantal partners die reststromen aan ons doneren maar door de groei in vraag voor onze maaltijden en voedselpakketten kunnen wij niet bijhouden. 

onze droomscenario: bedrijven leveren gratis verse groenten en vlees aan ons dat we onze cliënten kunnen blijven bedienen. dan hebben we geen toegevoegde logistieke of financiële last. maar we zijn ook bewust van hoe groot deze vraag is en we zijn altijd blij om mee te werken op een manier die wel werkt: we zijn bijvoorbeeld bereid om de ingrediënten om zelf op te halen en iets daarvoor te betalen.

heeft je bedrijf niks te doen met horeca maar vind je het toch leuk om ons te steunen? dat kan hoor! kleine donaties vinden we mooi, maar hoe leuk zou het zijn als iedereen in je kantoor ook bijdraagt? we zouden het heel fijn vinden als je je netwerk (collega’s) betrekt om hen bewust van dit probleem te maken. meerdere kleine donaties samen maken een grote pot ondersteuning voor ons.